jronymar.blogg.se

Högt, brett och vitt

Störst av allt är kärleken!

Kategori:

 
2014-08-23
Nervösa och förväntansfulla är vi här på väg fram till altaret i kyrkan i Kungsör!
 
Idag är det alla hjärtans dag, en dag då vi hyllar kärleken.
 
Att få träffa den där personen som man vill dela hela sitt liv med, i våt och tort, tills döden skiljer oss åtär såklart något som många av oss strävar och längtar efter.
Om man nu har turen att hitta denna någon så vill det till att värdera detta högt och man behöver vara beredd på att det kräver sin lilla tid för att ta hand om sitt förhållande och sin kärlek, tid att vårda den väl.
 
Inte alla dagar är en dans på rosor men om man dessa tuffare dagar anstränger sig lite extra för att komma ihåg varför man valde just honom eller henne så blåser stormen snabbare över.
Det är ingen som ska ta någon annan förgivet, vi måste stötta och peppa varandra när det är tufft och uppmuntra varandra när något är bra, kommer vi bara ihåg detta så kommer vi vinna över de många hinder som vi ibland ställs inför.
 När vi står där vid altaret så lovar vi varandra just det.
 
Det glädjen kärleken ger oss och den tillhörighet men en annan person som den skapar, är värd att vårda, att ha respekt för.
 
Nu är det ju väldigt enkelt att skriva om detta när man är lycklig och man är så där härligt förälskad, men som vi alla vet så kan ibland verkligheten se annorlunda ut, och även det annorlunda kan kräva att man följa sitt hjärta.
 
Puss mitt hjärta! Älskar dig till månen och tillbaka!