jronymar.blogg.se

Högt, brett och vitt

I morgon blir det hotellfrukost.

Kategori:

Ligger i sängen på ett hotell i Mora, slö tittar på tv:n och tänker på de senaste veckorna som gått.
 
Väntar....men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge, förutom jag, mitt tålamod tycker inte om att stå på tomgång, men nu är det bara att gilla läget.
 
Linja trivs bra med sin nya kompis Tromb i nya stallet där i norra skogen, vi har bäddat ordentligt med halm i deras lilla hus och sett till att höhäcken kommit in under tak så att höt håller sig torrt och fräscht till de två. 
 
Stallet använder vi till att sköta om dem eller som nattvila om vädret blir allt för blött i flera dagar.
Nu väntar vi på att lillebror Valejo ska flytta in och göra Linja och Tromb sällskap.
 
Det har vart lite lugnare på jobbet denna veckan min teori är att många väntar på den svarta fredagen då de får rusa runt i butikerna för att köpa en massa de ej behöver men så klart även sånt som behövs och säkert en och annan julklapp. Jag ska inte handla något i morgon, bara för att jag kan välja att låta bli.
 
Min fredag kommer inte vara svart utan härligt gul istället.
 
Har gett mig själv Reiki och känner mig nu redo att ge min gåva vidare till andra, allt som allt så är det åt en hel timme av avkoppling, där jag låter energierna jobba och där stopp i kroppens energiflöde löses upp. Är så glad att jag gav mig själv gåvan att bli diplomerad Reiki healer. Nästa steg hoppas jag bli att kunna ge Reiki till djur, men det ligger i framtiden och om den ska man inte sia. 
 
All kärlek/Rony