jronymar.blogg.se

Högt, brett och vitt

28:e Juni

Kategori: Dagbok

Snart har halva 2017 gått.
 
Känns som det vart en lång väg hit, vi har fått vår beskärda del av tråkigheter.
Men vem vet, nästa halva av 2017 kan ju bli både spännande och fantastiskt, det är i varje fall så jag kommer att välja att se det, och önska det.
 
Dagen har vi tillbringat med barnbarnet vid havet i Oskarshamn, där kan man snacka en fröken med noll bekymmer och fullt av energi. Hoppas det smittar av sig!
 
Dagens största lycka är att lilla Valejo fått komma hem från Strömsholm, nu är det värsta över men han ska fortfarande få penicillin och naveln tvättas noga två gånger om dagen, men vad gör det nu när han äntligen är hemma, med hjälp av bästa Mia. Längtar så tills imorgon när vi ses igen!
 
Foto: Mia Wirenborg
 
Kvar nu är ett återbesök med Valejo till Strömsholm i nästa vecka och alla papper till försäkringsbolaget på lilla fölis som så tragiskt inte fick bli mer än 14 timmar gammal.
 
Vi planerar att lämna Oskarshamn tidigt på torsdags morgonen då det tydligen är oväder på väg in från Öland via Kalmar och en bit upp i landet, så vi tänkte hinna åka ifrån det värsta, så vi kommer säkert hem.
 
Även om semestern har kantats av oro och sorg så här långt så gäller det att se det som är bra och som faktiskt är skönt med semester, och det är ju mer än hälften kvar.
 
 
Vad gör du i sommar?